Försäljning av hästar

Åsa har hjälpt många att hitta sin drömhäst och nya vän de senaste åren. Det är matchningen mellan ryttare och häst, mellan individer, som är så speciell och där Åsa alltid gör sitt yttersta för att hitta en häst som passar dig så bra som möjligt!

Här finns alltid hästar till salu, både egna och hästar som förmedlas åt kunder. Hittar du inte det just du söker på salusidan så skicka ett mail till Åsa och beskriv vad du söker då det alltid finns fler hästar som kanske  inte lagts upp på salulistan.

Funderar du på att lämna din häst till försäljning?

Många väljer att lämna sin häst till försäljning hos ett försäljningsstall då ett försäljningsstall har kontakter och många hästar till försäljning samtidigt, vilket ökar köparkretsen. Många tycker också att det är känslomässigt jobbigt att själv sälja sin häst och väljer att lämna över till någon som är mer neutral inför hästen. Andra tycker att det är tidskrävande och känner sig osäkra på hur man genomför försäljningsprocessen på ett bra sätt. Oavsett anledning till varför du vill lämna hästen till försäljning så kan du vara trygg med att Åsa lyssnar till dina önskemål och har dem i åtanke under processen.

Att lämna sin häst på försäljning kostar 3000 kr / påbörjad mån inkl. moms (tillägg hingst 1000 kr/mån) samt 10 % av köpeskillingen + moms i försäljningsprovision. Under försäljningstiden underhållstränas hästen.

Många väljer att lämna sin häst i träning någon eller några veckor före försäljningen för att hästen ska bättre kunna visa sin kapacitet. Ofta provar Åsa hästen och vi diskuterar därefter vilket upplägg som passar just din och din hästs situation bäst.